Thursday, 8 November 2012

Related~

Hari ni terbaca satu post fb Cik Qoma (pemilik butik Qoma).. keadaan lebih kurang sama~

we also been in serious relationship for almost 5/6 years, but now ....
dia seorang yang baik, layanan baik, byk bersabar dan byk sgt2 membantu walaupun dah macam2 sy buat kat dia.. mmg rasa bersalah sgt. Saya mmg tak layak utk dia. Dia tak pernah berkasar, paling penting tak merokok dan byk mengajar saya tentang agama, sy kagum dgn sikap dia, sekarang mmg susah nak cari org mcm ni..
He deserved much better...
Dia adalah seorang lelaki yg baik pernah sy jumpa. Saya doakan kebahagiaan dia dunia & akhirat. Amin.
Saya minta maaf tak dapat menjadi yang terbaik.. tp insyallah sy dlm process memperbetulkan diri dan belajar memperbaiki kelemahan diri.
Bila seseorang tu baik even perhubungan tu tak berjaya, saya harap kita tetap jadi kawan baik.Saya terlalu dimanjakan..
Dengan cara ni je saya bleh berubah dgn serious, independent tanpa mengharapkan bantuan org lain..
Wish you all the best, take care and live happily...

Cinta dan cita-cita pilih, pilih satu atau grab dua2..........





No comments:

Post a Comment