Wednesday, 14 December 2011

STRESS & BUSY






ermm...agak lame x update blog ni... skrg ni minggu yg terlalu bz dgn work load yg makin byk, patient yg makin hari makin ramai, kekurangan staff, xde rehat...ble dh mcm ni maka dgn erti kata lain nye akan stress.. mcm2 karenah org kena handle xkira la dgn patient atau org di tpt kerja.. dh stress2 plk bleh mengundang mcm2 penyakit, demam , darah tinggi... haiz... ape nk buat, byk dugaan di akhir2 thn ni, ikutkn hati nk lari / berhenti je tp ape pn kena sbr dan sbr sbb tuhan xkn dtg kn dugaan yg kita xbleh hadapi...makna nya insyallah segala dugaan yg dtg kita bleh hadapi...mmg bsr sgt dugaan ni...bleh giler di buat nye...


BUSY  +  STRESS + FRUST = HYPERTENSION-->PSY


2 comments:

  1. ermm sy baru je follow blog awak ni..n kalau awak x kisah jenguk2 la blog sy then follow yea..blh share cerita..(^_^)

    ReplyDelete
  2. hi ^_^
    tq follow blog sy ^_^
    okie sy follow blog awk jgk ~

    ReplyDelete